Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een sfeervolle en romantische toevoeging aan uw woning. Naast raamdecoratie, dienen vouwgordijnen ook als zonwering.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen staan bekend om hun stijlvolle uitstraling. De gordijnen zitten aan de bovenkant van uw raam gemonteerd en vallen trapsgewijs naar beneden. Vouwgordijnen zijn meestal gemaakt van polyester, maar kunnen ook uit katoen bestaan. Vouwgordijnen zijn geschikt voor verschillende soorten ramen en kunnen ook geplaatst worden voor bijvoorbeeld draai-kiepramen. U kunt kiezen voor vouwgordijnen met of zonder baleinen. Baleinen zijn staafjes die in de vouwen van het gordijn zitten. De baleinen houden het gordijn strak. Als u kiest voor vouwgordijnen zonder baleinen creëert u een losse en nonchalante uitstraling.

Sfeervol
Vouwgordijnen hebben een sfeervolle en knusse uitstraling. U kunt kiezen voor vouwgordijnen met een klassieke uitstraling of voor vouwgordijnen met een strakke en moderne uitstraling. U kunt de vouwgordijnen eenvoudig laten aansluiten op uw interieur door zelf te kiezen voor de kleur, stof en transparantie van het gordijn. Zo kunt u kiezen voor transparante, semi-transparante of verduistende gordijnen.

Zonwering
Vouwgordijnen zijn natuurlijk een mooie vorm van raamdecoratie, maar daarnaast hebben de gordijnen ook een zonwerende functie. Wanneer u kiest voor semi-transparante of verduisterende gordijnen houden de gordijnen het zonlicht tegen. Hierdoor heeft u geen last van felle zonnestralen en houdt u de temperatuur in huis aangenaam.