Reparatie & Onderhoud

De bewegende delen van zonweringen en rolluiken hebben onderhoud nodig. De praktijk wijst uit dat hier vaak aan voorbij wordt gegaan. Er wordt pas een gespecialiseerd bedrijf ingeschakeld als de zonwering niet meer functioneert en dan kan het te laat zijn. De kosten vallen dan hoger uit dan wanneer er regelmatig onderhoud verricht aan uw zonwering en rolluiken.

Door een periodieke controle bespaart u zich een hoop ellende. De kosten voor (preventief) onderhoud en/of reparatie(s) brengen wij graag voor u in kaart met een inventarisatie van de huidige status. De genoemde werkzaamheden bieden wij u zowel op aanvraag als ook in de vorm van een onderhoudscontract. Met de onderhoudsinspanning van Doensen Rolluiken bent u ervan verzekerd dat uw zonweringen en rolluiken in topconditie verkeren.

Reparatie
Een niet functionerend zonnescherm, screen of rolluik geeft veel ergernis. De meest essentiële onderdelen blijken vaak vervangbaar en een simpele reparatie brengt uw zonnescherm, screen of rolluik zo weer in nieuw staat. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.