Buitenleven

Met het uitgebreide assortiment buitenlevenproducten tovert u uw tuin om tot een tweede woonkamer. Zo kunt u genieten van die heerlijke buitenlucht, gezellig samen zijn met familie en vrienden en u even onttrekken aan alle hectiek.
Een gevoel van vrijheid: bepaal zelf waar het terrasscherm staat.

De schaduw inschakelen
De terrasschermen van Verano zorgen voor beschutting en schaduw waar en wanneer u dat wilt. Uiteraard is het ook mogelijk om heerlijk van de zon te genieten. De meeste terrasschermen in ons assortiment hebben de mogelijkheid het scherm handmatig of elektrisch te openen. Zo bepaalt u zelf wanneer u de zon op uw huid voelt en wanneer u geniet van de schaduw.

Uitgesproken types terrasschermen, allemaal met een uniek design en unieke eigenschappen. Kies o.a. voor een terrasscherm met oneindige uitbreidingsmogelijkheden, een variant op wielen of een terrasscherm met elektrisch bedienbare lamellen.

Dankzij de speciale doeken of lamellen biedt een terrasscherm de perfecte bescherming. U kunt kiezen uit de collectie terrasscherm doeken die Verano zelf heeft samengesteld. Naast zonwerend, zijn sommige doeken ook waterdicht.

Windscherm
Met een windscherm kunt u heerlijk beschut genieten van uw tuin, terras of balkon. Het glazen scherm houdt de wind tegen, maar laat het zonnetje door. Kortom: u creëert de meest aangename omstandigheden om lekker buiten te zitten.

Aluminium schutting
Met een aluminium schutting van creëert u een prachtige tuin. De schutting biedt u de privacy en rust om buiten van uw vrije tijd te genieten. Dankzij het mooie strakke uiterlijk en de unieke variatiemogelijkheden, drukt u heel gemakkelijk een eigen stempel op de tuin.

Eigenschappen
Aluminium is een kwalitatief hoogwaardig materiaal dat enerzijds sterk en solide en anderzijds licht in gewicht is. De bloembakken en vijverbakken worden standaard voorzien van een donkergrijze structuurlak die krasvast is. Door de fijne structuur is het aluminium waterafstotend en daardoor hecht zich minder vuil op het oppervlak. Er zijn twee soorten bloembakken: een kleine vierkante bloembak (van 550 mm breed) en een grote vierkante bloembak (van 1000 mm breed).