Velux

Bijna iedere woning in ons land is voorzien van een of meerdere dakramen. Velux is wereldwijd marktleider en biedt voor deze dakvensters een zeer groot assortiment raamdecoratie, insectenhorren en rolluiken. Bij kunt u al deze Velux producten bestellen.

Velux rolgordijnen zijn er in lichtdoorlatende en verduisterende uitvoering. De lichtdoorlatende rolgordijnen kunt u desgewenst met zijgeleidingsprofielen bestellen en eventueel combineren met een plissé gordijn. Zo heeft u twee producten in een venster. De verduisterende rolgordijnen zijn 99% verduisteren en kunnen desgewenst ook worden gecombineerd met een plissé gordijn. Zo heeft u overdag lichtdoorlatende raamdecoratie en ’s avonds volledige verduistering. Ideaal voor slaapkamers.

Velux heeft ook een ruime collectie jaloezieën. Deze zijn bijzonder geschikt voor toepassing in vochtige ruimten, zoals badkamers. De Velux plissé gordijnen vormen een schitterende raamdecoratie.

Voor buiten heeft Velux de buitenzonwering ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat de warmte buiten blijft, terwijl u de mogelijkheid voor zicht naar buiten behoudt. Ook zijn er Velux rolluiken voor aan de buitenzijde van uw dakvenster. Deze vormen uitstekende isolatie en zijn 99% verduisterend.

Met een Velux insectenhor houdt u de ongewenste insecten buiten als uw venster geopend is. Bijna alle Velux producten zijn electrisch bedienbaar te leveren.