Parasols

Zo kunt u overdag maar ook ’s avonds genieten van al het moois wat de zomer u te bieden heeft, met behulp van de parasolverlichting en terrasverwarming. Een parasol is gemakkelijk in de omgang en beschermt u ook nog eens tegen de sterke straling van de zon.

Tuinparasols, u bepaalt hoe lang de avond duurt
Een parasol biedt in eerste instantie bescherming tegen het felle licht en de warmte van de zon, maar minstens zo belangrijk; de doeken beschermen u ook tegen de (schadelijke) straling van de zon. De parasoldoeken hebben namelijk een UPF waarde van 50+. Daarbuiten brengt een parasol gezelligheid en warmte in de avonden, want wanneer de schemering valt, kunt u eenvoudig de parasolverlichting en parasolverwarming inschakelen. Natuurlijk biedt een parasol niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen een zomerse bui. Niet het weer, maar u bepaalt hoe lang uw avond duurt.

Horecaparasols, samen de perfecte sfeer creëren
U wenst een sfeervol terras, dat past bij de rest van uw hotel, restaurant, café of zorginstelling. Belangrijk is dat iedereen de parasols eenvoudig en snel kan bedienen, vooral in de horeca is dit een vereiste. De parasols leveren niet alleen schaduw, beschutting en bescherming maar maken van uw horecaterras een sfeervolle en herkenbare plek waar uw gasten elkaar graag zullen ontmoeten. Om uw horecaterras tot in de late uurtjes aantrekkelijk te houden, zijn er diverse opties zoals parasolverwarming en -verlichting.