Garagedeuren

Goed geïsoleerde garagedeuren
Vervang uw oude, instabiele en tochtige garagedeur voor een garagedeur. Onze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn robuust en geven tocht geen kans. Zo creëert u een goed geïsoleerde en veilige garage. En niet onbelangrijk: u bespaart energie.

Veiligheid voor alles
Garagedeuren zijn inbraakwerend en dus uitermate veilig. Indien buitenstaanders de garagedeuren trachten te openen, activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren. Bovendien hoeft u niet te vrezen dat iets of iemand bekneld raakt tussen de garagedeur, want de motoren zijn uitgerust met een verfijnde obstakeldetectie.

Onovertroffen maatwerk
Garagedeuren worden op maat gemaakt. Zo passen garagedeuren altijd naadloos in uw garage. Bovendien zijn er verschillende panelen, zodat u de garagedeur helemaal kunt afstemmen op uw smaak. Kies voor een strak, glad paneel of voor een paneel waarin een profiel is verwerkt. Er zijn gestreepte profielen (met horizontale groeven) en een profiel met een rechthoekig reliëfvlak (een cassettemotief).

De kleur van uw garagedeur
Uw huis lijkt groter wanneer de garagedeur dezelfde kleur heeft als de rest van uw gevel. Daarom zijn garagedeuren van Verano in alle RAL-kleuren te verkrijgen. Bovendien is er een ruime keus uit houtnerf- en metallic-folies, zodat de garagedeuren qua kleur en structuur afgestemd kunnen worden op de kozijnen van uw huis. De garagedeuren zijn afgewerkt met een speciale coating, die weerbestendig is.

Op afstand bedienbaar
Onze garagedeuren zijn op afstand bedienbaar. Zo kunt u de garagedeur, wanneer u thuiskomt, met één druk op de knop automatisch openen. Met de garagedeuropener opent, sluit of stopt u de garagedeur snel en geruisloos. Comfortabeler en gemakkelijker kan niet.